• AlertBienvenid@ al nuevo foro de SuperContable.com
    Le animamos a registrar su Usuario lo antes posible para tener reservado su nombre favorito. Pulse aquí para registrarse ahora.
    Con el fin de mejorar la experiencia de uso del Foro los usuarios invitados podrán leer todos los foros y mensajes pero no podrán postear nuevos temas ni responder a los temas planteados por otros usuarios registrados.
    Regístrese para tener acceso completo a todas las funcionalidades del Foro, es gratis. Att. El Staff de SuperContable.com

Мій досвід приготування ідеального яловичого бульйону

FORO destinado a resolver dudas o plantear cuestiones sobre cualquier tema contable, estas serán resueltas por los propios usuarios de SuperContable.com según sus experiencias y por los expertos de RCR.
Jennaagins
Contactar:

Мій досвід приготування ідеального яловичого бульйону

Mensaje por Jennaagins »

Колись я вважала, що приготувати гарний бульйон неймовірно важко. Мої експерименти зазвичай призводили до каламутну рідину з сумнівним ароматом, а м'ясо нагадувало підошву. Саме через це я користувалася швидкими розчинними супами, хоча у душі прагнула про ту саму ароматну, золотаву та прозору страву, яку можна було скуштувати в гарних закладах.

Прорив стався, одного разу я натрапила в інтернеті на сайт [url=https://masterdoma.vinnytsia.ua/]masterdoma.vinnytsia.ua[/url]. Сайт просто кишів кулінарними ідеями! Вивчаючи різноманітні рецепти, я знайшла потрібний — «Рецепт яловичого бульйону з галушками». І хоч я відмовилася від експериментів із галушками, базова основа став для мене справжнім одкровенням.

Процес приготування виглядав так:

1. За рецептом з [я обрбрала яловичину на кістці — зупинила свій вибір на голяшці. Воду використовувала виключно холодну, так, щоб рідина повністю покривала шматок.
2. Нагрівала вміст на сильному вогні. Обов'язково слід — зняла весь шум, що утворився. Раніше я цього не робила, і бульйон виходив каламутним.
3. Перевела конфорку на найменший поділ, до стану ледь помітного булькання. Додала цілу цибулину, моркву, лаврушку, чорний перець горошком і дрібок солі. І залишила все це нудитися близько трьох годин, не знімаючи кришки.
4. Відокремила рідину від залишків овочів та кісток. Переді мною постав кришталево чистим, з красивим бурштиновим відтінком і таким насиченим ароматом, що вся квартира наповнилася затишком.

Відтоді я варю його регулярно і з великим задоволенням. Його використовую як базу для крем-супів та заправок, чи просто самостійною стравою, яку я сервірую з рубаною зеленню та сухариками. І щоразу, коли зачерпую ложку з готового бульйону, я згадую той самий сайт, завдяки якому я пізнала магію ідеального бульйону.
Responder